Super7 Lommesten

100.00 DKK350.00 DKK

Spiritualitet – Udvikling – Inspiration

chakra  Chakra: Alle
rens Rens: Fuldmåne, Røgelse, Selenit & Vand
affirmation  Affirmation: ’Alt hvad jeg manifesterer, gøres i tillid til den højere sfære’
scale Størrelse: 2,5 – 5 cm

Ryd
Kategorier: ,

Alle sten og krystaller er ganske unikke. De er sjældent ens i størrelse og form, nogle kan have små ridser/ujævnheder. Vid at vi intuitivt vælger den rigtige krystal til dig, og at vi står inde for kvalitet og energi.

Super7 også kaldet Melody healerstone eller Sacred Stone.
Denne sten er meget sjælden. Den indeholder 7 sten i en – derfor navnet super7.
Super7 er en vild kombinationskrystal, der indeholder en hellig sammensætning af Ametyst, Bjergkrystal, Røgkvarts, Cacoxenit, Rutilkvarts, Goethit og Lepidocrosit.
Ametyst delen gør, at du er beskyttet mod negative energier fra de steder, hvor du opholder dig. Den hjælper dig med at blive på den vej, som er til dit højeste bedste. Beroligende. Tillid og selvtillid. God og tryg søvn. Den styrker din intuition, dine spirituelle evner og understøtter healing. Den styrker dine kreative evner. Den er et støtte til at slippe afhængighed.
Bjergkrystallen gør, at du kan forbinde dig med dine guider og skytsengle. Denne sten forstærker energien i de andre sten. Den kan styrke din manifestationsevne. Du kan kode den, så den hjælper din manifestationsproces. Den styrker dit energiflow, så livsenergien flyder frit. Den største af alle krystaller.
Røgkvartsdelen gør dig centreret og groundet. Den beskytter dig og reducerer stress. Den giver dig mental klarhed og styrker din hukommelse. Røgkvarts hjælper dig til at slippe mørke tanker og løfte dit humør. Den vil minde dig om at slippe negative energier og mønstre som ikke længere gavner dig, og vil holde dig groundet.
Cacoxenit delen giver dig spirituel indsigt. Giver dig fred i sindet. Åbner dit sind op for nye måder at være i Verden på og gør, at du nyder at lære.
Goethit hjælper dig med at fjerne følelsesmæssige blokeringer og konflikter fra fortiden. Den øger din intuition, kreativitet og psykiske evner som klarsyn, klarhøring, klarføling mm.
Lepidocrosit beroliger ADHD og hyperaktivitet. Den er beroligende og opløftende og lindrer depression.
Rutilkvarts giver styrke, vitalitet og positiv energi. Den lindrer depression, øger dit selvværd og din energi.

Super7 krystallen er dit krystalhealings-powertool til alignment, til styrke, transformation, forbindelse til Universets energier, til Dit Højere Selv og udvidelse af din bevidsthed. Med sine konstante opadgående synergieffekter er den et stærkt energiværktøj som du overgiver- og hengiver dig til.
Er du ved at vågne op til den Nye Tids energier, din spiritualitet eller dine unikke evner og livsformål – så er Super7 unik for dig.
Dette unikke mineral har kun en lille lokalitet i hele verden, i Brasilien, i den lille sydøstlige kyststat kendt som Espírito Santo.

Størrelse:

9 g., 10 g., 17 g., 23 g., 26 g., 31 g.

error: Content is protected !!
0
    0
    Din kurv
    Kurven er tomTilbage til shoppen