Englesans Healing 1:1

600.00 DKK

Bemærk: Pt ikke muligt, vi anbefaler i stedet fjernhealing.

Jeg arbejder med det, der kommer og det der er til dit højeste bedste.
Efter healingen tager vi en snak om dine oplevelser og en kort tilbagemelding fra mig med de beskeder jeg eventuelt har fået til dig fra dine guider og Engle.

Mit arbejde som healer

Som Healer kigger jeg “ind bag personen” clairvoyant via klarsyn, klarhørelse og klarfølelse. Dette gør, at jeg efter healingen kan give nogle beskeder og forslag til den fremtidige healingsproces.
Når jeg healer åbner jeg op for min sjælskontakt, tilkalder mine Hjælpere og Guider og connecter med Moder Jords og Universets hjerte. Jeg beder om, at alt sker til min klients højeste og bedste og at både min klient og jeg beskyttes af Guddommeligt lys og kærlighed. Jeg afslutter altid healingen med robust grounding af klienten.
 

Kategori:

Ofte vil et forløb på 3-4 gange være hensigtsmæssigt. Vigtigt er det dog, at der går minimum 2 uger mellem hver healing, så kroppen når at optage og omsætte de energier den modtager og at der bliver tid til at mærke forandringerne i kroppen og lande i dem.
om det forhåbentligt fremgår af ovenstående, så elsker jeg at heale, dels fordi energierne er så effektive og fantastiske og dels fordi det er en utrolig smuk og oftest kærlig energiproces og oplevelse fra start til slut.
HUSK at der skal drikkes masser af vand efter healingen! Dette for at understøtte den udrensning som sættes i gang under healingen. Det er vigtigt og nødvendigt, og for din egen skyld.

Om Healing

Vi har alle et energifelt omkring vores kroppe, dette er forbundet med Universel kraft. Dine chakra sender energi ud og ind mellem hinanden, støtter hinanden og nærer dit energifelt og dermed din krop. Når dine chakra er i ubalance, bevæger energien sig ikke flydende/synkront, din psyke og krop vil manifestere et mindre flow/energistrøm. Dette kan give smerter, angst, sygdom, uoplagthed, træthed og meget andet.

0
    0
    Din kurv
    Kurven er tomTilbage til shoppen