KÆRLIGE TANKER

Stedet hvor vores elskelige kunder spreder kærlighed med en lille tanke, hilsen, oplevelse…
Vi elsker at høre fra jer, send endelig et lille skriv  på englesans@englesans.dk, så lægger vi det op herunder.
Du vælger selv om du vil være anonym eller med navn.

Uendelige mængder af taknemmelighed fra os til jer.

"Jeg er helt vild med Englesans, fordi energien er så positiv og personlig. Hver gang jeg besøger butikken eller Facebook live lærer jeg noget nyt. Jeg glæder mig til at opleve hjemmesiden."
Charlotte J
"Vild med jeres butik, så mange smukke ting, og altid venlig og god betjening. 
Jeg er fan."
Anne J
"Jeg er så tilfreds med at handle hos Englesans. Søde mennesker, skøn energi, dejlige og hyggelige Facebook lives for os, der ikke lige bor i området. Super service og vejledning og ikke mindst helt fantastiske højtvibrerende og smukke krystaller"
Carolina
"Det er en sand og kærlig opmærksomhed, jeg får hos Englesans. Uden for meget kliché, så er det en butik med masser af sanselighed og jeg fornemmer engle, som er omkring dette rum. Jeg oplever en gavmildhed, som er meget værdsat"
Søster
"Jeg har efterhånden handlet en del i Englesans, ganske simpelt fordi jeg ikke kan lade vær. Krystallerne er af høj og utrolig smuk kvalitet, og energierne brænder tydeligt igennem, uanset hvilket behov man måtte have. Der er samtidig et højt service niveau, og jeg værdsætter utrolig meget fleksibiliteten og lysten til at imødekomme ønskerne man måtte have. Jeg har handlet både til mig selv og mine dyr, og oplever gang på gang hvordan vores forskellige krystaller støtter og hjælper os i hverdagen. Det er vi meget taknemmelige for!"
Celina
"I hjertet af Hillerød finder du en perle. Perlen er en lille krystalbutik, Englesans, og er nærmest et hjemsted for søgende mennesker, spirituelt interesserede og krystalentusiaster. Den lille, hyggelige butik byder på alt hvad hjertet måtte begære. Du kan bruge timer i butikken. Ejerne bag, Mathilde og Babeth, tager gerne en snak med dig om alt mellem himmel og jord, og på bedste vis guider og vejleder de dig i at følge dit hjerte. Det er uanset om du kommer for at finde en lille lommesten til 10 kr., eller for at “købe halvdelen af butikken”. De sætter en ære i at gøre alt for at hjælpe dig, Englesans altid er et besøg værd. Hvad de ikke har, forsøger de af skaffe. Alt sker på bedste miljøvenlige vis, således er genbrugen i top. Rensning går de også meget op i, hvorfor stedet også kan anbefales, hvad enten det er Shungit-krystaller til dit vand, Palo Santo eller Salvie til rensning af dit hjem, eller noget fjerde. Jeg kan varmt anbefale Englesans som DIN krystalbutik, og Mathilde & Babeth Britta som dine vejledere, der arbejdes intuitivt og fra hjertet, hver gang. God fornøjelse i Englesans."
Sebbastian

INTUITION

Vi vejleder og guider fra vores stærke intuition og fra vores guider og kontakter i den Åndelige verden. Vi inviterer dig til at åbne dit hjerte og mærke efter, her vil du finde dine svar.

RECYCLING

Vi sætter en kæmpe ære i at passe på vores smukke Moder Jord, så alle vores pakker sendes så vidt muligt i genbrugte materialer. Tak, fordi du også hjælper.

ÆRLIGHED

Vi sælger kun krystaller og varer som vi kan mærke er rigtige og med intentionen om at viderebringe de højeste energier og den højeste kvalitet til netop dig. Alt er renset og klar til at styrke dig.

error: Content is protected !!
0
    0
    Din kurv
    Kurven er tomTilbage til shoppen