FRAGT OG LEVERING

Vi pakker din ordre så hurtigt som muligt og sørger for at sende den indenfor 1-2 hverdage. Hvis vi imod forventning ikke kan leve op til dette eller hvis der har indsneget sig en fejl i vores lagersystem, vil du få besked hurtigst muligt på mail. 

Levering

Den normale leveringstid er 1-3 arbejdsdage.

Vi sender med GLS til pakkeshop (55,- uanset pakkens vægt) eller hjemmelevering (80,- uanset pakkens vægt). Du kan ved kassen vælge, hvilken type levering du ønsker og evt. hvilken pakkeshop du foretrækker din pakke sendt til. 

Der er FRI FRAGT ved køb over 555 kr. (KUN til pakkeshop)

Afhentning i butikken i Hillerød

Du har også mulighed for at vælge ’Afhentning i butik’, når du er ved kassen. Vi bestræber os på at have din magiske bestilling pakket og klar til næste åbningsdag. Du modtager en SMS, når den er klar til afhentning. 

Returnering

Du har 14 dages returret på fysiske produkter. 

Du bedes sende os en mail på englesans@englesans.dk med emnet ’Retur + dit ordrenummer’, hvis du ønsker at returnere en vare. Du får tilsendt et returnummer, som du bedes vedlægge pakken. Pakken skal sendes retur senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Pakken skal sendes direkte til vores butik – ikke til pakkeshop. Returneringsomkostningerne afholdes af kunden. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

Ved retur er det dit ansvar at pakke varen forsvarligt ind. Hvis varen mod forventning modtages i defekt stand eller er brugt, så den ikke kan få en ny ejer, gives der ikke penge retur. 

Ønsker du at sende en pakke retur, bedes den sendes direkte til:

Englesans Krystalbutik
Møllestræde 6C ~ Baghuset
3400 Hillerød

error: Content is protected !!
0
    0
    Din kurv
    Kurven er tomTilbage til shoppen