BEHANDLINGER

OVERSIGT OVER BEHANDLINGER

Englekort Trækning

I butikken eller på skrift, 30 min

Vi trækker Englekort for dig, hvor vi intuitivt guider dig. Kort kan trækkes på her og nu situationer, på konkrete spørgsmål eller andet dit hjerte begærer.

350,-

Fjernhusrensning

Oplever du uønskede eller forstyrrende energier i dit hjem og trænger du til at få renset igennem, så dit hjem kan blive fyldt med fornyet energi? Prisen afhænger af husets størrelse og den tid, der skal bruges på husrensningen.

fra 700,-

Englesans Healing

Fysisk i butikken, 45-60 min.

Englesans Healing er lige præcis det, du har brug for her og nu. Det er fx Reiki-, hjertehealing, healing med Engle, healing med Mestre og/eller healing med Ærkeengle.

700,-

Fjernhealing

Trænger du til fornyet energi og kærlighed, så din krop og dit indre kan komme i balance på ny? Så er fjernhealing en god investering i dig selv.

525,-

Fjernhealing børn

Fornemmer du, at dit barn går rundt med en uforløst følelse, der er svær at sætte ord på? Så vil fjernhealing være en god investering, en hjælp til at dit barn kan opnå balancen igen.

350,-

Krystalguidning

Krystaller for 50 kr Har du brug for en guidning, til hvilke krystaller der er ideelle for dig, i din nuværende situation eller udfordring?

100,-

Spirituel Guidning

Ca. 45-60 minutter
Med udgangspunkt i Clairvoyance og med plads til eventuel afdøde besøg og healing – vi lader dine guider vise vejen.

700,-

Sportsakupunktur

Ca. 45 minutter
Oplever du smerter i led og muskler, så tillad din krop selv at hjælpe til med at smertelindre ved hjælp af nålene.

525,-

Special behandling

Har du andre ønsker eller spørgsmål til, hvilken behandling, der ville være den rette for dig, så skriv endelig til os og vi finder sammen den bedste løsning til dig.

Efter aftale

MIT ARBEJDE SOM SPIRITUEL VEJLEDER

Når jeg arbejder spirituelt, slipper jeg egoet og lader mig guide af alle mine guider, hjælpere og vejledere.
Jeg er af den overbevisning at ´de´ ved bedst, faktisk stoler jeg mere på mit Åndelige team end på mit menneskelige team.
Jeg har arbejdet spirituelt i rigtig mange år. Min private omgangskreds består hovedsalig af spirituelle mennesker på meget forskellige udviklingsniveauer, vi styrker og støtter hinanden, åbner nye og spændende døre og vi arbejder alle med samme mål – Lys & Kærlighed til Moder Jord og til alle levende væsner og energier i Universet.

Sammen er vi stærkest, sammen kan vores lys stråle stærkere og stærkere og stærkere…

Jeg er en powerful healer med et unikt team af guider, hjælpere og vejledere. Jeg elsker healing og for mig er det naturligt at bruge mine evner. Når jeg fjernhealer, arbejder jeg clairvoyant samtidig, ofte vælter det ind med billeder og beskeder til og omkring min klient. Når klienten efter healingen får disse beskeder, falder der ofte en masse ting på plads, ting giver mening og det kan hjælpe klienten med at give slip på det som måske har skabt ubalancerne i kroppen, smerten fysisk eller psykisk.

Jeg er ubeskrivelig taknemmelig for at kunne hjælpe gennem mine healinger og mit spirituelle arbejde. Hver gang jeg afslutter en session mærker jeg taknemmeligheden og forunderligheden dybt i mit hjerte.

Namasté ~ Babeth B Høgh

Divine Master Healer  •  Reiki Healer • Clairvoyant/Medie • Sportsakupunktør • Dyrehealer
• Hypnotisør/Hypnoterapeut • Krystalelsker

error: Content is protected !!
0
    0
    Din kurv
    Kurven er tomTilbage til shoppen